nieuws

Univé biedt online autoverzekering

Archief

Bezoekers van de Univé-website (www.unive.nl) kunnen hier sinds kort online een autoverzekering sluiten.

Na het invullen van de benodigde informatie gaat de verzekering – in de vorm van een voorlopige dekking – direct in. Voordat de verzekerde de officiële polis krijgt thuis gestuurd om te ondertekenen, voert de verzekeraar eerst nog een controle uit.
Univé is één van de eerste verzekeraars die via Internet online een autoverzekering aanbiedt. De maatschappij behoort met zo’n 510.000 autoverzekeringen in portefeuille tot de grotere verzekeraars op dit terrein. Via de website van Univé kan ook een online reisverzekering worden gesloten.
Vier uur
Direct-writer Ohra biedt op haar website overigens ook de mogelijkheid een autoverzekering te sluiten. Gebeurt dit op een werkdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur dan heeft Ohra vier uur de tijd nodig voor acceptatie. Onduidelijk is of men vanaf het eerste moment ook direct verzekerd rond rijdt. Sluit men de verzekering buiten die tijden, dan krijgt men de volgende werkdag bericht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.