nieuws

Univé betaalt pakketkorting

Archief

Univé keert komende maand een bedrag van e 15,7 mln aan pakketkorting uit aan haar verzekerden.

Het bedrag is het totaal aan premiekortingen dat de verzekerden kunnen verdienen door polissen te sluiten binnen het Premie Voordeel Plan. De teruggave varieert van 3% tot 15% van de totaal betaalde premie, afhankelijk van het aantal polissen dat de verzekerde op 30 juni had gesloten. Gemiddeld wordt e 35 uitgekeerd aan de 440.000 verzekerden, 7,5% meer dan vorig jaar. Toen werd e 14,6 mln uitbetaald.
Naast de pakketkorting keren de meeste bij Univé aangesloten onderlingen (36 in totaal) een winstdeling uit aan leden-verzekerden met een brandverzekering. Univé boekte vorig jaar een brutopremie-inkomen van e 1,4 mld. Het premie-inkomen van de onderlingen bedroeg e 96 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.