nieuws

UnitedConsumers stort zich ook op zorg

Archief

UnitedConsumers

com, bekend van de consumentencollectieven voor aardgas, stroom, tanken en mobiele telefonie, richt zich nu ook op de basisverzekering. De nieuwe zorgcollectiviteit streeft net als alle anderen naar 10% korting op de basisverzekering en korting op de aanvullende verzekering. Het is nog niet bekend met welke zorgverzekeraars de organisatie in zee gaat. Oprichter Paul van Selms verwacht in het eerste jaar 20.000 tot 30.000 deelnemers. “Ik denk dat we daarin heel realistisch zijn. We hebben al ervaring in stroom en aardgas.” 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.