nieuws

Unirobe

Archief

Unirobe

Aegon en Unirobe Groep hebben bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) een melding gedaan van een voorgenomen concentratie. “Aegon bezit 45% van de aandelen en levert twee commissarissen. Dan is het netjes om dat formeel te melden”, zo verklaart algemeen directeur Joop van Berkum de melding. Hij verwacht nog deze maand toestemming voor de deal tussen huidig eigenaar AXA en het management (plus Aegon).
Sterpolis
Sterpolis Levensverzekeringen draagt met terugwerkende kracht per 1 januari 2003 de portefeuille over aan moederbedrijf Interpolis BTL. Het gaat om ruim 30.000 polissen, goed voor een premieomzet van e 4,2 mln (bruto) en e 3,8 mln (eigen rekening). De technische voorziening is e 60 mln groot. Vorig jaar maakte Sterpolis Leven nog e 0,7 mln winst. De portefeuille van zusterbedrijf RoZeker Leven wordt (vooralsnog) niet overgedragen aan Interpolis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.