nieuws

Unigarant te voet verhuisd

Archief

Met de hulp van vrijwel alle medewerkers die zich vrijwillig hadden aangemeld als verhuizer, is Unigarant op 27 december – te voet – verhuisd naar een nieuw pand (links) dat vlak naast het oude kantoor (rechts) in Hoogeveen is verrezen

De bouw van het vijf etages tellende kantoorpand heeft ruim een jaar geduurd. Het kantoor, eigendom van ANWB-dochter UVM, heeft in totaal f 12 miljoen gekost. “We hebben het sober doch doeltreffend gehouden. We zijn wat dat betreft een gekke verzekeraar: geen marmer en veel beton”, aldus een woordvoerder. Het nieuwe kantooradres van Unigarant luidt: Schutstraat 120, 7901 EH Hoogeveen. Het postadres en de telefoonnummers blijven gelijk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.