nieuws

Uitvaartsamenwerking Reaal met Coöperatie PC

Archief

Reaal Overlijdenszorg gaat nauw samenwerken met de Amsterdamse uitvaartvereniging Coöperatie PC. In PC’s verzekeringsdochter Later neemt Reeal een belang van 50%.

Voor de uitvaartverzekerden van Reaal (375.000) gaat Coöperatie PC, met begraafplaatsen en crematoria in Noord-Holland en Almere, de uitvaart verzorgen. Reaal levert op zijn beurt diensten als verzekeringen, terminale zorg en nazorg aan Coöperatie PC.
Het aandelenbelang van 50% van Reaal Overlijdenszorg in natura-uitvaartverzekeraar Later vloeit voort uit een bestaande relatie. Reaal Overlijdenszorg fungeerde namelijk al als herverzekeraar voor Later, dat goed is voor een brutopremie-omzet van f 1,1 mln per jaar. Reaal Overlijdenszorg wordt na overdracht van de uitvaartportefeuilles van Reaal, NOG en Hooge Huys een uitvaartverzekeraar met zo’n 525.000 polissen en een jaarpremie van ruim f 60 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.