nieuws

Uitvaartondernemers starten 0800-sterfgeval

Archief

Onder impuls van het bedrijf Uitvaart.com – onder meer exploitant van de internetsite www.uitvaart.nl – is een nieuw ‘naambelnummer’ ontwikkeld, dat mensen in geval van een overlijden kunnen bellen: 0800-STERFGEVAL.

Het naambelnummer (0800-783.73.43) verbindt bellers door met een regionale uitvaartonderneming. Twintig uitvaartverzorgingsbedrijven werken aan het initiatief mee.
Naast grote uitvaartbedrijven als SCI Nederland, Coöperatie PC (Amsterdam), Algemeen Belang (Groningen) en CVU (Rotterdam) zijn dat: De Laatste Eer Delft, De Laatste Eer Emmen, Kramer (Arnhem), Boxtart (Apeldoorn), Herman Tomesen (Gaanderen), Gelderse Uitvaart Verzorging, Begrafenisonderneming Engelen, J.P. van der Stappen (Geldrop), D. van Vuure (Hilversum/Bussum), Uitvaarverzorging Duin, Terra Nova (Utrecht), De Haan & Van de Kamp (Amersfoort) en De Drechtstreek (Papendrecht).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.