nieuws

Uitgever EEP koopt MoneyEyes

Archief

MoneyEyes, de financiële supermarkt in Amsterdam Zuidoost die in mei failliet is gegaan, heeft de deuren weer geopend. Uitgever EEP is de nieuwe eigenaar.

EEP (European Estate Publishers) is onder meer uitgever van het tijdschrift Vivenda en eigenaar van de internetsite www.woonkrant.nl, dat laatste samen met De Telegraaf. De EEP-media moeten vooral hypotheekklanten gaan attenderen op het bestaan van de ‘megastore’ MoneyEyes, waar klanten ook in de avonduren en in het weekeinde terecht kunnen. EEP spreekt de ambitie uit binnen drie jaar nog acht MoneyEyes-vestigingen te openen.
MoneyEyes ging een half jaar na z’n start al failliet en er is een schuld van f 1,75 mln open blijven staan. Eigenaren waren supermarkt Vomar, bank Jyske (Denemarken), bedenker Hans Eysink-Smeets en directeur Paul van der Meijs. Van der Meijs en acht personeelsleden werken nu voor EEP, dat voor de goodwill en inventaris van MoneyEyes f 595.000 heeft betaald.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.