nieuws

Uitgave over schadepreventie voor de verzekeringspraktijk

Archief

Kluwer en het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) hebben een nieuwe uitgave op de markt gebracht met als titel “Schadepreventie voor de verzekeringspraktijk. De uitgave is met name bedoeld voor het intermediair.

Met de cd-rom met bijbehorende losbladige uitgave kan het intermediair zijn klanten preventieadviezen geven. ‘Schadepreventie voor de Verzekeringspraktijk’ gaat in op schadepreventievraagstukken voor brand, diefstal en overige schades. Daarnaast laat de uitgave zien welke praktische maatregelen bij schadepreventie mogelijk zijn.
De cd-rom biedt onder meer een zoekingang die gelinkt kan worden aan een specifieke klant of vraag. Verder kan via de cd-rom doorgeklikt worden naar internetsites van leveranciers.
NCP-voorzitter Han van Laanen overhandigde vorige maand een exemplaar van de uitgave aan NVA-bestuurslid Bob Veldhuis en NBVA-voorzitter Alexander van Voorst Vader.
Han van Laanen (rechts) en Alexander Van Voorst Vader nemen de belangrijkste preventietips nog eens door.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.