nieuws

Uitbreiding van directie Icoa

Archief

Luuk Rensen (47) is algemeen directeur geworden bij inkoopcombinatie Icoa (82 aangesloten kantoren).

Rensen was directeur van een Fortis Bank-vestiging en vormt een uitbreiding van de Icoa-directie, die verder bestaat uit eigenaren Koenraad Frans, Annette Frans en Tom Pedroli. Tussen 1996 en 2005 was Rensen werkzaam bij Legal & General, het laatst als senior accountmanager.
Bij Icoa kan Rensen zijn tanden zetten in de ambitie om binnen drie jaar naar tweehonderd aangesloten kantoren door te groeien. Die toename moet gestalte krijgen door het bieden van gelabelde hypotheekproducten, samenwerking met grote marktpartijen en productontwikkeling voor zogeheten affinity groups.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.