nieuws

‘Uitbreiding diploma hypotheken onverantwoord’

Archief

Dik van Velzen, beleidsmedewerker bij opleidingsinstituut Nibe-SVV, vindt het “onbegrijpelijk en onverantwoord” dat het ministerie van Financiën heeft besloten om houders van een Wft-diploma Hypotheken ook toe te staan advies te geven over levensverzekeringen

“De hypotheekadviseur hoeft geen Wft-Leven te hebben. De minister heeft besloten om twee eindtermen aan Wft-Hypotheken toe te voegen. Voor de goede orde: Wft-Leven omvat ongeveer vijftig eindtermen. We komen dicht bij de situatie dat het ministrie faciliteert dat bij gebrek aan vakkennis verkeerde adviezen kunnen worden gegeven”, schrijft Van Velzen in De Beursbengel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.