nieuws

Uitbreiding bestuur Federatie

Archief

Het bestuur van de Federatie van Assurantieclubs is bij de onlangs gehouden ledenvergadering uitgebreid met Eric Broers, werkzaam bij Assurantiekantoor Neggers in Tilburg. “Daarmee hebben we een betere regionale spreiding in het bestuur”, zegt Federatie-voorzitter Boudewijn Bakker. Het bestuur bestaat verder uit secretaris Dick de Boer, penningmeester Wilco Sonnega, Willem Haasnoot (algemene zaken en communicatie) en regiocoördinator Kees Eijkenduijn.

Op de ledenvergadering werd verder gemeld dat het opleidingsprogramma FiDi/Pé in de regio Zuid nu ook van start is gegaan en dat de fusie tussen de West-Brabantse Assurantie Club (WAC) en Het Markiezaat tot FiDi-Contact Brabant West is afgerond.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.