nieuws

Ubo/Moira heet thans: Axent

Archief

De combinatie Ubo/Moira in Utrecht, onderdeel van Aegon Nederland, heet sinds vorige week ‘Axent’. De nieuwe bedrijfsnaam is bekend gemaakt tijdens een speciale bijeenkomst voor de medewerkers in Zeist.

De naamswijziging kreeg extra accent door mutaties in het management. Directievoorzitter drs C.G. Cohlst (55) maakte officieel plaats voor zijn opvolger drs F.C.A.M. de Leeuw (43). Colhst blijft tot en met oktober als adviseur verbonden aan Axent. In die maand gaat hij met de vut. Het overige management bestaat verder uit: mr drs E.F.M. Rutten, H.B. Venema, en J.H. Wilkes.
De business-unit Axent telt 400 medewerkers en heeft een omzet van f 400 mln per jaar. Groei wil Axent halen uit de verkoop van spaarprodukten, hypotheken, pensioenen en schadeverzekeringen aan particulieren via de eigen verkooporganisatie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.