nieuws

Twintig kantoren steunen VerFinAd

Archief

De nieuwe intermediaire belangenorganisatie VerFinAd (Vereniging voor Financieel Adviseurs) zegt in de eerste week na de bekendmaking van het initiatief twintig aanmeldingen binnen te hebben gekregen van assurantiekantoren die ‘voorlopig lid’ willen zijn.

“VerFinAd heeft duidelijk draagvlak”, concludeert initiator Bert ter Maat, vennoot van Combinass in Woerden. De aanmeldingen komen volgens hem voornamelijk van kantoren van beneden de grote rivieren. Hij verwacht dat de voorjaarsvakantie voor vertraging heeft gezorgd van aanmeldingen van kantoren uit de rest van het land. “Met aanmeldingen van boven de rivieren verwacht ik op korte termijn vijftig tot honderd leden te kunnen halen.”.
Ter Maat zegt in dat geval snel over te gaan tot nadere stappen: definitieve lidmaatschappen, aanstelling van een directeur en de opzet van een eigen datanetwerk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.