nieuws

Twintig aspirant-leden voor VerFinAd

Archief

De nieuwe belangenorganisatie VerFinAd (Vereniging voor Financieel Adviseurs) heeft een week na de bekendmaking van het initiatief (zie AM Signalen 38) twintig aanmeldingen binnen van assurantiekantoren die ‘voorlopig lid’ willen zijn. “VerFinAd heeft duidelijk draagvlak”, stelt initiator Bert ter Maat, vennoot van Combinass in Woerden. Het gaat volgens hem voornamelijk om kantoren van beneden de grote rivieren. “Nu de vakantie is afgelopen, verwacht ik met aanmeldingen van boven de rivieren op korte termijn 50 tot 100 leden te kunnen halen”, aldus Ter Maat. In dat geval zegt hij snel over te gaan tot nadere stappen: definitieve lidmaatschappen, aanstelling directeur en opzet eigen datanetwerk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.