nieuws

Twijnstra Gudde onderzoekt verzekeringsbranche

Archief

Adviesorganisatie Twijnstra Gudde is in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen een onderzoek gestart binnen de verzekeringsbranche met als doel inzicht te krijgen in acties die volgens de verzekeraars bepalend zijn voor de invoering van Operational Excellence.  “Deze inzichten zijn nodig om onze klanten van hoogwaardig advies te kunnen voorzien”, aldus adviseur Martijn Jansen van Twijnstra Gudde. De vragenlijst behorend bij het onderzoek is beschikbaar via www.tg.nl/verzekeraars. De bevindingen worden samengevat en teruggekoppeld naar de deelnemers.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.