nieuws

Tweehonderd tussenpersonen op extranet Royal & SunAlliance

Archief

Royal & SunAlliance heeft de tweehonderdste tussenpersoon kunnen begroeten op zijn extranet.

De verzekeraar heeft sinds vorig jaar via het extranet de backoffice-systemen ontsloten voor het intermediair. Via het extranet heeft de tussenpersoon nu inzicht in de R&SA levenpolissen en beleggingsrekeningen. Tevens weet de adviseur welke zaken nog in behandeling zijn en kan het assurantiekantoor eventuele betalingsachterstanden bekijken.
Begin dit jaar is het extranet uitgebreid met de berekenings-, offerte- en polismodule voor het Lijfrentemaatwerkplan, het Beleggingsmaatwerkplan en het Hypotheekmaatwerkplan. Volgens de verzekeraar neemt het gebruik van het extranet snel toe. “De inkijkfunctie op de portefeuille wordt steeds vaker gehanteerd en er worden wekelijks tientallen polissen via het extranet online gesloten door het intermediair.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.