nieuws

Tweede in memoriam-site op Internet

Archief

Gisteren verrichtte Jan Lenferink, presentator van het televisieprogramma ‘Geen bezoek geen bloemen’ de officiële opening van de Internet-site ‘Monuta Memoriam’ (www.monuta.nl).

Hiermee beschikt Nederland over een tweede plek op Internet waar nabestaanden overlijdensannonces en in memoriamteksten kunnen plaatsen. Enkele maanden geleden ging NVG met een vergelijkbare service van start. “Die van ons is beter”, is het vanzelfsprekende commentaar van B. van Laatum projectleider pr en reclame van Monuta.
Van Laatum noemt de vormgeving van de Monuta-site mooier, zegt dat het een betere zoekstructuur heeft en dat het in tegenstelling tot die van NVG niet over een misbruikgevoelige condoleance-mogelijkheid beschikt. “Daar worden namelijk regelmatig gekke en onkiese berichten op achtergelaten”, aldus van Laatum.
Volgens de pr-man was het in eerste instantie de bedoeling dat een aantal uitvaartverzekeraars gezamenlijk gebruik zouden maken van de in memoriam-site van NVG. “Toen bleek dat er op de site wel erg veel reclame voor NVG gemaakt wordt en dat NVG rechtstreeks produkten ging verkopen via haar eigen site, hebben we besloten om zelf een vergelijkbare service op te zetten”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.