nieuws

Tweede editie AM Banenmarkt op zaterdag 21 april 2001

Archief

AssurantieMagazine (AM) houdt op zaterdag 21 april volgend jaar haar tweede editie van de AM Banenmarkt in het Utrechtse Jaarbeursgebouw. De banenmarkt (10.00-17.00 uur) staat dit maal niet alleen in het teken van werving en selectie, maar nu ook van opleiding, respectievelijk om- en bijscholing.

Onder meer verzekeraars, tussenpersonen, ICT-bedrijven, expertisebureaus, opleidingsinstituten en overige organisaties zullen worden uitgenodigd via stands en workshops zich te presenteren aan werkzoekenden en schoolverlaters.
In de aanloop naar deze nieuwe editie van de AM Banenmarkt publiceert AM komend voorjaar opnieuw een reeks artikelen over het arbeidsklimaat in de verzekeringsbranche. Voor informatie/aanmelding: tel. 0570-64.89.25.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.