nieuws

Tweede congres Nederlands Rekencentrum Letselschade

Archief

Op vrijdagmiddag 12 april wordt in het Utrechtse Jaarbeurscongrescentrum het tweede congres van het Nederlands Rekencentrum Letselschade (NRL) gehouden. Het thema is ‘Voordeelstoerekening bij personenschade? Ja! Maar in wiens voordeel?’

Tijdens het congres zal tv-presentatrice Sylvana Simons mr. Theo Kremer van het PIV (Personenschade Instituut van Verzekeraars) en mr. John Beer van het ASP (Advocaten Slachtoffers Personenschade) interviewen.
Sprekers zijn onder anderen mr. Wout van Veen (huisadvocaat van de FNV en het Bureau Beroepsziekten), Yme Drost (Letselschadebureau Drost, dat uitsluitend voor slachtoffers optreedt), mr. Pieter van de Nat (Van de Nat Litigation, dat exclusief voor de verzekeraars werkt) en prof.mr. Han Wansink (hoogleraar Verzekeringsrecht).
Het congres, dat duurt van 13.15 tot 17.00 uur, wordt voorafgegaan door een lunch (vanaf 12.00 uur). Het inschrijfgeld bedraagt e 270 per persoon (excl. btw). Voor meer informatie en aanmelding kan men bellen met 070-360.33.53 of e-mailen naar: congres@nrl.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.