nieuws

Twee registerexperts van Achmea starten eigen bureau

Archief

De registerexperts Gert Lemkes en Jack Velthuijs, beiden tot voor kort werkzaam bij de expertisedienst van Achmea Bedrijven, hebben zich zelfstandig gevestigd onder de naam Lemkes & Velthuijs.

Het nieuwe bureau heeft een vestiging voor Noord-Nederland in Waarder en voor Zuid-Nederland in Helmond. Het richt zich op zaakschade-expertise (aansprakelijkheid van bedrijven, beroepen en overheidsinstellingen), daaraan gerelateerde adviezen en vooropnamen.
Lemkes en Velthuijs stelden tijdens hun marktverkenningen vast dat opdrachtgevers niet altijd zitten te wachten op het zoveelste minibureau. Om die reden werd tegelijkertijd gezocht naar een strategische alliantie. De twee nieuwbakken ondernemers kwamen uit bij het bureau Technische Varia in Reeuwijk.
Waar bij Technische Varia de nadruk ligt op de verzekeringsmarkt en de bedrijvensector, is Lemkes & Velthuijs vooral werkzaam in het (semi-)overheidssegment. De bedrijven zijn een exclusief samenwerkingsverband aangegaan, waardoor een collectief van zes experts is ontstaan. Lemkes & Velthuijs in Waarder is bereikbaar via tel. 0348-50.14.55 en het kantoor in Helmond via 0492-57.42.25.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.