nieuws

Twee nieuwe bestuursleden SRK

Archief

Het bestuur van SRK Rechtsbijstand heeft twee nieuwe leden. Het zijn Jan-Pieter Niemeijer van Proteq en Michiel de van der Schueren van De Goudse. Zij zijn de opvolgers van Arno Dolders, die medio vorig jaar aftrad in verband met zijn overstap van Hooge Huys naar Legal & General, en van Ferdinand Renger, die begin dit jaar aftrad in verband met zijn pensionering bij Amev.

Op de foto staat het nieuwe bestuur, inclusief de afgetreden leden maar zonder Jan Pieter Niemeijer. V.l.n.r. zittend: voorzitter Willem van Es (Nationale-Nederlanden) en Pieter Polet (Aegon). Staand: Hein Aanstoot (London), Ferdinand Renger, bestuurssecretaris Sybold ten Have (directeur SRK), Arno Dolders en Michiel de van der Schueren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.