nieuws

Twee grote pensioencontracten voor Akkermans & Partners

Archief

Het onderdeel Pensioen Netwerken van Akkermans & Partners gaat kantoren van inkoopcombinatie Box Finance en agenten van de Van Kampen Groep ondersteunen bij pensioenadvies.

De vierhonderd Box Finance-kantoren kunnen op verschillende niveaus gebruik gaan maken van de diensten van Akkermans & Partners Pensioen Netwerken: Pensioen Services Light, Pensioen Services en Pensioen Management. De laatste module is voor kantoren die professioneel met pensioenadvies bezig zijn. Naar verwachting is dat een minderheid van de Box Finance-deelnemers.
De ruim 2.200 bij Van Kampen aangesloten kantoren worden door Akkermans periodiek geïnformeerd over pensioenontwikkelingen. Voorts kunnen zij – ook op declaratiebasis – pensioenadvies laten verzorgen door mensen van Akkermans. Ten slotte is het daadwerkelijk sluiten van levensverzekeringen mogelijk via het nieuwe offertesysteem Fobes van Akkermans.
schudden de hand op hun overeengekomen samenwerking.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.