nieuws

Twee bijkantoren gesloten

Archief

Toezichthouder De Nederlandsche Bank heeft het in 1998 geopende bijkantoor van de Britse verzekeraar Financial Assurance Company in Amsterdam gesloten. Vertegenwoordiger in Nederland was M. Doppert. Het kantoor hield zich vooral bezig met levenpolissen gekoppeld aan hypotheken en consumptief krediet.

Ook sloot de toezichthouder het bijkantoor van Fundum, Unum Limited, in Amsterdam. Fundum is opgegaan in de Amersfoortse. Het bijkantoor werd in Nederland vertegenwoordigd door Jan Oosterbroek, directeur van Fundum. Hij neemt binnenkort afscheid van Fundum.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.