nieuws

TVM Zorg en Inkomen een feit

Archief

Transportverzekeraar TVM heeft begin deze maand TVM Zorg en Inkomen opgericht om voor eigen risico verzuimverzekeringen en begeleiding en reïntegratie aan te bieden. De maatschappij komt met een op de transportbranche toegesneden product. 

TVM wordt geen risicodrager voor de ziektekostenproducten. Deze zal TVM via het eigen intermediair blijven onderbrengen bij andere verzekeraars. Stroeve: “We willen wel een eigen ziektekostenproduct onder eigen label. Dit zullen we ontwikkelen in samenwerking met andere verzekeraars. De zorginkoop doen we ook zelf; we zoeken daarbij wel naar krachtenbundeling. Met zo’n 20.000 transportmedewerkers in de boeken, kun je niet zo’n grote vuist maken. We bekijken nu welke specifieke zorgbehoefte we vanuit de branche kunnen verwachten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.