nieuws

TVM wil onderzoek naar ongevallen met vrachtwagens

Archief

Transportverzekeraar TVM wil dat er een landelijk onderzoek komt naar de stijging van het aantal verkeersongevallen waarbij vrachtwagens betrokken zijn. President-directeur Arjan Bos zegt dit in een reactie op een interview met landelijk verkeersofficier Koos Spee in De Telegraaf, waarin deze een pakket maatregelen aankondigt om de groei van het aantal zware ongevallen met trucks aan te pakken. 

Bos waarschuwt voor een hetze tegen vrachtwagenchauffeurs. “We moeten met z’n allen maar eens in beeld brengen wat er echt aan de hand is. De zwartepiet nu bij de truckers leggen is niet terecht en een te eenvoudige analyse van een veel groter probleem.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.