nieuws

Tussenpersoon start in Brabant met Britse BV

Archief

Assurantieadviseur G.A.J. Bevers in het Brabantse Son en Breugel heeft in het Britse Cardiff een assurantiekantoor opgericht onder de naam Hamilton Finance Limited.

De BV (private limited company) naar Engels recht houdt onder de naam De Rendements Combinatie kantoor in Son en Breugel.
In die plaats heeft Bevers al zijn assurantiekantoor Bevers Assurantiën, een vennootschap onder firma met zijn vrouw.
Bevers heeft gekozen voor de Engelse BV omdat de oprichtingskosten in Engeland lager zijn en een Britse BV een geringere kapitaalstorting vereist dan een Nederlandse BV. Om reden van kosten gaat Hamilton Finance tevens fungeren als holding voor Bevers Assurantiën.
Geen netwerk
Bevers Assurantiën doet vooral schadeverzekeringen. ‘De Rendements Combinatie’ gaat regionaal uitsluitend levensverzekeringen verkopen en begint met spaarplannen, zegt Bevers. Hij zoekt daartoe vijf bekwame leven-adviseurs. De organisatie zal geen netwerk worden, zegt Bevers, om zinspelingen in die richting voor te zijn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.