nieuws

Tussenpersoon krijgt rol bij verzuim

Archief

Partners in Arbeidsbegeleiding gaat tussenpersonen die actief zijn in het midden- en kleinbedrijf een opleiding aanbieden in ruil voor het aanbrengen van minimaal tweehonderd werknemers voor actieve verzuimbegeleiding

Deze maand ontvangen ongeveer tweeduizend tussenpersonen een mailing. Ook een aandelencertificaat, toegang tot een kennisbank en permanente educatie behoren tot het pakket. Per werknemer krijgt de adviseur € 25 uitbetaald. “Het is een uniek concept waarmee het intermediair zijn adviesfunctie kan verbreden en verdiepen, maar ook zijn verdienmodel kan verbeteren”, zegt Gerrit Borgers, die als extern adviseur is verbonden aan Partners in Arbeidsbegeleiding. Het concept is de opvolger van Arbeidsbegeleiding Nederland, onderdeel van Ebse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.