nieuws

Tussenpersonen lanceren keurmerk ‘Helder Advies’

Archief

De twee leden van de vereniging De Andere Tussenpersoon (Jonkman Assurantiegroep en Fpoint) en de negen franchisenemers van De Nieuwe Hypotheken gaan per 1 april het nieuwe keurmerk ‘Helder Advies’ dragen

“Het keurmerk staat voor transparant, helder en onafhankelijk advies”, zegt initiatiefnemer Ab Flipse. Controles door externen en mysteryshoppers moeten de gewenste werkwijze van de aangesloten kantoren waarborgen. Vanavond schenkt televisieomroep Max in het consumentenprogramma ‘In de Knip’ aandacht aan het keurmerk (Ned. 2, 19.20 uur).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.