nieuws

Turien-werkgeversportaal zorg en verzuim

Archief

Volmachtbedrijf Turien & Co introduceert een werkgeversportaal waarin de collectieve zorgverzekering en de verzuimverzekering van verschillende verzekeraars alsmede de re-integratiediensten zijn gecombineerd

Door de ‘é énloketfunctie’ van het verzuimportaal wordt de arbodienst automatisch op de hoogte gesteld en de werkgever kan het hele verzuimtraject volgen. Via het portaal kunnen nieuwe medewerkers voor de zorgcollectiviteit worden aan- en afgemeld. Wanneer een nieuwe medewerker in dienst treedt, krijgt hij automatisch een inlogcode om zijn zorgverzekering zelf online samen te stellen en te sluiten. Bij uitdiensttreding wordt hij automatisch uitgeschreven en ontvangt de vertrekkende medewerker een individueel aanbod.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.