nieuws

Turien verlengt verzuimactie

Archief

Assuradeurenbedrijf Turien & Co verlengt “wegens succes” zijn Vroege Vogel Actie Verzuim, gericht op het product VerzuimVizier van De Goudse, tot 1 oktober.

“Niet alleen krijgt de tussenpersoon op deze manier een extra kans om mee te doen met de actie, ook bieden wij nu 15% korting op de bestaande elders lopende verzuimverzekeringen van zakelijke relaties”, licht Turien de verlenging toe. De actie geldt voor werkgevers die voor 1 oktober besluiten om per 1 januari over te stappen naar VerzuimVizier van De Goudse.
Daarnaast blijven bedrijven profiteren van de premiegarantie tot 1 januari 2008 en de tot 1 januari 2007 gratis dekking voor de Interventiemodule en de Interventiekostenvergoeding (zie AM 12, pag. 3). Voor het intermediair organiseert Turien een natuurwandeling met ontbijt, als men voor 1 oktober een VerzuimVizier-polis via Turien sluit. Het intermediair krijgt tevens 5% extra provisie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.