nieuws

Turien biedt drie dekkingsvarianten bij schadepolissen

Archief

Assuradeurenbedrijf Turien & Co heeft de particuliere schadeproducten vernieuwd

In navolging van de autoverzekeringen bestaat nu ook voor inboedel-, aansprakelijkheids- en woningverzekeringen keuze uit drie dekkingsvormen: Primair (basisdekking tegen een scherpe premie), Prima (uitgebreide dekking tegen een iets hogere premie) en Premium (de beste dekking die Turien biedt tegen de hoogste premie). Wie kiest voor een pakketpolis, krijgt vanaf twee particuliere schadeverzekeringen een korting van 8% op de premie. Deze korting geldt ook voor de producten van Europeesche en DAS Rechtsbijstand en voor de personenautoverzekering, mits er ook een inboedel-, aansprakelijkheids- of woningverzekering in het pakket is opgenomen. Risicodrager is Zurich.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.