nieuws

Turien biedt bij schadepolissen voortaan drie dekkingsvarianten

Archief

Assuradeurenbedrijf Turien & Co heeft de particuliere schadeproducten vernieuwd. In navolging van de autoverzekeringen bestaat nu ook voor inboedel-, aansprakelijkheids- en woningverzekeringen keuze uit drie dekkingsvormen.

De drie dekkingsvormen zijn: Primair (goede dekking tegen een scherpe premie), Prima (uitgebreide dekking tegen een iets hogere premie) en Premium (de beste dekking die Turien biedt tegen de hoogste premie).
Wie kiest voor een pakketpolis, krijgt vanaf twee particuliere schadeverzekeringen een korting van 8% op de premie. Deze korting geldt ook voor de producten van de Europeesche en DAS Rechtsbijstand en voor de personenautoverzekering wanneer er tevens een inboedel-, aansprakelijkheids- of woningverzekering in het pakket is opgenomen.
De particuliere schadeproducten zijn online te sluiten via extranet. Maar het is ook mogelijk om een webmodule op de website van het intermediair te plaatsen, zodat klanten deze verzekeringen direct zelf kunnen sluiten. Risicodrager is Zurich.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.