nieuws

Tuithof nieuwe directeur Salto Reïntegratie

Archief

Jan Tuithof (49) is per 1 januari aangesteld als nieuwe directeur van Salto Reïntegratie, onderdeel van het Interpolis-concern. Hij volgt in die functie Ruud van der Maaten (44) op, die directeur is geworden van Wielandt Verzuimmanagement. 

Tuithof maakte reeds deel uit van het directieteam van Salto Reïntegratie, dat binnen Interpolis deel uitmaakt van Mens & Werk Bedrijfszorg (1.400 medewerkers). Deze marktorganisatie houdt zich bezig met werknemersinzetbaarheid (verzuimbeheersing, -preventie en reïntegratie) en is gevestigd in De Meern.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.