nieuws

TriggerMe houdt hypotheekveiling

Archief

Het internetbedrijf TriggerMe is gestart met het veilen van hypotheekaanvragen

Voor € 500 krijgen bieders de gegevens van klanten waarin zij zijn geïnteresseerd. Voorwaarde is wel dat de biedende geldverstrekker in de veilingperiode (een week) het laagste renteaanbod doet. Hij doet dat op basis van klantkenmerken als leeftijd, beroep, inkomen, gewenste leensom en vestigingsplaats. De eerste week heeft TriggerMe zo’n twintig hypotheekaanvragen en é én bod (van Avéro Bank) opgeleverd. Het Roermondse internetbedrijf is een initiatief van tussenpersoon Paul Vossen en Daniël Lippert. Het sluiten van de hypotheek, inclusief advies, laten zij aan de geldverstrekkers zelf over.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.