nieuws

Tool voor omschakeling naar euro

Archief

Gebruikers van Word en Excel kunnen met de tool EuroPrice van het softwarebedrijf Trilox eenvoudig omschakelen naar de euro.

Het voordeel van de EuroPrice software is de “intuïtieve bediening”. Het converteren van bedragen in een Word-document is net zo eenvoudig als het zoeken en vervangen van woorden of tekens, stelt het bedrijf. In Excel kunnen prijslijsten en complexe tabellen met formules in enkele muiskliks aangepast worden aan de nieuwe Europese munt.
Versie 4.0 van het pakket biedt verder de mogelijkheid om ingevoerde bedragen te controleren en al tijdens het typen worden de bedragen in euro’s vermeld naast die van de eigen valuta. Als bijvoorbeeld ( 50 wordt ingetypt, voegt EuroPrice daar automatisch _ 22,69 aan toe.
Om het pakket goed te kunnen gebruiken, is een pc met windows95/98/NT 4.0 of 2000 vereist. Het pakket is verkrijgbaar in het Engels, Frans en Duits. Vanaf de website www.trilox.com/europrice-en.html kan een volledig functionerende versie worden gedownload die drie weken is te gebruiken.
Het pakket kost _ 40 bij online levering en _ 50 bij levering op cd-rom.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.