nieuws

Ton Gerritsen overleden

Archief

Hij was ruim twee jaar ongeneeslijk ziek, maar toch was het bericht van zijn overlijden een schok voor ons. Op zaterdag 17 april overleed Ton Gerritsen op 68-jarige leeftijd in zijn woonplaats Apeldoorn. Vijf dagen later werd hij gecremeerd in Ugchelen. Zijn slopende ziekte heeft Ton Gerritsen in zijn functie van freelance medewerker tot op het laatste moment toe niet verhinderd redactionele bijdragen aan te leveren voor de kolommen van Assurantie Magazine. Zijn puntige, zeer kritische, maar niet van humor gespeende artikelen over actuele onderwerpen in de verzekeringsbranche zullen we van nu af aan aan moeten missen. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en overige familieleden.

Namens de redactie van AM, Wim Abrahamse,
hoofdredacteur

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.