nieuws

Toetstermen WFT rond Financiën heeft de toetstermen van alle WFT

Archief

examenmodules bekrachtigd

Het gaat om de termen voor Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Levensverzekeringen, Schadeverzekeringen en Volmacht. De toetstermen voor Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Volmacht en de niet meer bestaande module Beleggen A waren al op 20 oktober vastgesteld. Deze toetstermen zijn in de nieuwe regeling overgenomen. Aan de module hypothecair krediet is een aantal toetstermen toegevoegd over kapitaalverzekeringen en de toetstermen Beleggen A zijn geïntegreerd in de module hypothecair krediet en levensverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.