nieuws

Toetstermen basismodule WFD in concept beschikbaar

Archief

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft de concept-toetstermen van de WFD-basismodule ter consultatie aan de markt aangeboden.

De basismodule bestrijkt de volle breedte van de sector financiële dienstverlening. In deze module wordt vooral aandacht geschonken aan de positie van de consument, aan de rol en taken van aanbieders en bemiddelaars en aan kennis van financiële producten en wet- en regelgeving.
De termijn om op de toetstermen te reageren is drie weken. Reacties kunnen voor vrijdag 14 juli worden verzonden aan het secretariaat van de CDFD (info@CDFD.nl). De toetstermen zijn de op de website www.cdfd.nl in te zien en te downloaden.
Verstreken
De mogelijkheid om te reageren op de concept-toetstermen voor de WFD-modules Beleggen A, Consumptief Krediet en Hypothecair Krediet is inmiddels verstreken.
De toetstermen voor de modules Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen en Gevolmachtigd Agent worden binnenkort afgerond, belooft het College.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.