nieuws

TMA Verzekeringen failliet

Archief

De rechtbank in Leeuwarden heeft het faillissement uitgesproken over de eenmanszaak TMA Verzekeringen van Maarten Weber. De portefeuille van het Heerenveense assurantiekantoor is overgenomen door Marwin Coehoorn van Midden Friesland Assurantiën in Grou.

Weber benadrukt dat opleidingsinstituut TMA Educatief, inmiddels eigendom van zoon Arjen Weber, los staat van het faillissement van TMA Verzekeringen. TMA Educatief geeft onder meer cursusboeken uit en combineert assurantieopleidingen met reizen naar Turkije.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.