nieuws

TMA Educatief lokt cursisten naar Turkije

Archief

Op 1 september is TMA Educatief gestart met een opleidingsinstituut in Heerenveen. Bijzonder is de mogelijkheid voor bepaalde onderdelen van Assurantie-B een cursus te volgen in Turkije.

TMA Educatief in Heerenveen is bekend van de samenvattingen van de B-cursus en van bepaalde onderdelen van de A-cursus. Met ingang van het komende studiejaar verzorgt het bedrijf ook opleidingen. Gestart wordt met de opleiding voor alle onderdelen van het B-diploma en voor de onderdelen Brand, Algemeen, en Leven van het A-diploma. Later in het opleidingsjaar volgen: Woningfinanciering 2, Erkend Hypotheek Adviseur en Nima A en B. De lessen worden gehouden in het Haje hotel in Heerenveen.
Volgend jaar kan bij TMA Educatief ook een cursus worden gevolgd in Turkije. Het betreft het onderdeel B-Particulier (3-10 januari) en B-MKB (10-17 januari). Deze cursussen leiden op voor het examen van 20 januari. De prijs zal e 1.199 bedragen. De reis gaat uitsluitend door bij minimaal 15 deelnemers. Voor inlichtingen en aanmeldingen zie www.tma-educatief.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.