nieuws

Tijdelijke Commissie Lange-Termijnbeleid bij zorgverzekeraars

Archief

Bij Zorgverzekeraars Nederland, de overkoepelende organisatie ziekenfondsen en ziektekostenverzekeraars, is een Commissie Lange-Termijnbeleid ingesteld. Deze commissie zal op relatief korte termijn een rapport moeten uitbrengen.

De rapportage zal mede dienen als voorbereiding van voorstellen vanuit Zorgverzekeraars Nederland voor de volgende kabinetsperiode. De eindrapportage van de commissie wordt in het voorjaar van 1997 verwacht.
Leden van deze commissie zijn: ir. B.F. Dessing (VGZ), drs. J.C. van Ek (De Amersfoortse), drs. R.H.M. Hendriks (Zorg en Zekerheid), drs. B.J.J.M. Huesmann (Ohra), mr. drs. Ph.J. de Koning Gans (Nationale-Nederlanden Zorg) en drs. J.G.J.M. van den Oever (Zilveren Kruis Ziekenfondsen). Als onafhankelijk voorzitter treedt op mr. R. Bekker (Twijnstra Gudde).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.