nieuws

Tienduizend cursis- ten Royal Support

Archief

Op de drempel van 1997 heeft Royal Support, het opleidingsinstituut van Royal Nederland, de tienduizendste cursist verwelkomd.

Algemeen Royal-directeur F.J. Rosenmuller overhandigde tijdens een trainingsdag over Beleggen, een bos bloemen en een ingelijste ‘Royal Smile’ van kunstenares Shunyam aan John Eising van Olie Hypotheken. Eising was de tienduizendste cursist van Royal Support, dat in 1993 van start ging.
Royal Support bestaat uit een twintigtal trainingen voor het intermediair op het gebied van marketing, productkennis en vaardigheden. De producttrainingen worden gratis verzorgd door medewerkers van Royal Nederland. Voor trainingen waarbij ook externe docenten worden ingezet, wordt een vergoeding gevraagd. In 1996 waren vooral de workshop Hypotheken, de cursus ANW-hiaat en de training Beleggen populair.
Een ‘Royal Smile’ voor John Eising, uitgereikt door Royal-directeur Frank Rosenmuller (l) en accountmanager Jos Brouwer (r).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.