nieuws

Thomas Howell heet nu: Crawford-THG

Archief

Thomas Howell Nederland werkt sinds medio deze maand onder de nieuwe naam Crawford-THG.

De naamswijziging is een gevolg van de joint venture die de expertisebureaus Crawford & Company en Thomas Howell Group zijn aangegaan. Crawford-THG is gevestigd in 670 steden, verdeeld over 51 landen.
De internationale organisatiestructuur bestaat uit vijf divisies: Americas, UK Property, UK Liability, Technical Services en Global Operations. Onder de laatstgenoemde divisie valt het Nederlandse bedrijf.
Crawford-THG heeft in ons land vestigingen in Arnhem, Amsterdam, Groningen, Terneuzen en Weert. Per 1 juli wordt een zesde kantoor operationeel in Zwolle voor de noordoostelijke regio. In Zwolle worden elf medewerkers gehuisvest, van wie zeven schade-experts.
Het logo van Crawford-THG

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.