nieuws

ThisPas maakt ‘spelen’ met provisie mogelijk

Archief

De nieuwe versie van het administratiesysteem THISPas Life (versie 3.1) stelt verzekeraars in staat om kosten beter te beheersen. Daarnaast is het mogelijk de omzet te stimuleren door te ‘spelen’ met de provisiestructuur.

Door een formule te gebruiken voor het definiëren van de kostenstructuur ontstaat een aantal voordelen. ,,Doorlopende kosten kunnen gewijzigd worden binnen hetzelfde product. Zo wordt de kostenstructuur aangepast zonder dat een nieuw product gedefinieerd hoeft te worden. Reeds bestaande polishouders kunnen hiervan profiteren. Daarnaast kunnen er meerdere formules binnen één product gehanteerd worden. Dit maakt de productontwikkeling eenvoudiger en de time-to-market korter”, stelt het softwarehuis.
Ook biedt de nieuwe versie mogelijkheden om de provisiestructuur aan te passen. ,,Door de provisiestructuur door middel van een formule te definiëren, kan er met de provisie ‘gespeeld’ worden en kan de gewenste omzet worden gestimuleerd.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.