nieuws

Think pink¼

Archief

Assurantiekantoor Van Ekeren Koster, met vestigingen in Vuren, Gorinchem en Leerdam, heeft een van de bedrijfswagens tijdelijk in een opvallend roze ‘reclamejasje’ laten steken.

Via de zogeheten ‘klant=koning-beloning’- actie van autoschadehersteller ABS Breedveld in Gorinchem kunnen de naburige assurantietussenpersonen per ‘aangebrachte’ schade-auto spaarpunten verzamelen. Deze punten kunnen onder meer worden ‘verzilverd’ door het laten spuiten van de eigen bedrijfsauto (zoals Van Ekeren Koster deed), maar ook een schoonmaakbeurt behoort tot de mogelijkheden of het laten herstellen van een schade.
Inmiddels zijn verschillende assurantietussenpersonen punten aan het sparen door auto’s met schade naar ABS Breedveld te sturen. Behalve assurantiekantoor Van Ekeren Koster heeft zich inmiddels al een andere assurantietussenpersoon gemeld met voldoende punten. Hij wil zijn bedrijfsauto tijdelijk in oranje laten spuiten in verband met het WK Voetbal komende zomer, zo meldt ABS.
in pink’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.