nieuws

Theaterstuk ‘Verkeert Verzekert’

Archief

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni wordt in de Tilburgse Schouwburg een theaterstuk opgevoerd waarin een assurantiekantoor centraal staat. Het kantoor van Frans Vermeulen wordt met opheffing bedreigd vanuit het hoofdkantoor. In het twee uur durende theaterspektakel wordt de chaos in het verzekeringskantoor geschetst en ziet het publiek of het filiaal uiteindelijk mag blijven bestaan. Het stuk, geschreven door Olaf Geysendorpher en Marten van de Wier,  is qua aanpak een combinatie van toneel, cabaret en musical. Meer informatie is te vinden op www.verkeertverzekert.nl.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.