nieuws

Terpstra

Archief

Op voordracht van participatiemaatschappij Synergia, waarmee Welten een samenwerking is aangegaan, is Erica Terpstra benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van financieel detacheerder Welten. Naast Terpstra bestaat deze Raad uit de heren Wim van den Goorbergh (voorzitter, voorheen Rabobank) en Durk Brands (voorheen ING). Welten legt zich toe op de opleiding en detachering van professionals in het bank- en verzekeringswezen.

Samenwerking
De Financiële Service Desk (Breda) en Dukers & Baelemans Opleiding & Advies (Tilburg) gaan samenwerken op opleidingengebied. Dukers & Baelemans verzorgen de Basisopleiding Hypotheken, de opleiding Erkend Hypotheekadviseur, de leergang Hypothecair Planner en de opleiding Federatie Financieel Planner. Voor deelnemers van de HypotheekDesk is sprake van een specifiek eigen opleiding, voor deelnemers van de Financiële Inkoop Desk is sprake van open trainingen tegen een gereduceerd tarief.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.