nieuws

Teller Interpolis op miljoen levenpolissen

Archief

Interpolis heeft meer dan één miljoen lopende individuele levensverzekeringen in de boeken staan.

Directievoorzitter ir. Piet van Schijndel reikte onlangs de miljoenste polis uit aan een familie in Krommenie. Van Schijndel zegde de familie toe dat de eerste vijftien jaar van de spaarverzekering Interpolis alle premies voor zijn rekening neemt.
Aanbrenger van het Interpolis Groeiplan, waarvan er sinds de introductie begin 1997 ruim twintigduizend zijn verkocht, is Rabobank Zaanstreek. Deze bank mag een miljoen centen (f 10.000) aan een goed doel besteden.
Volgens Interpolis onderstreept de mijlpaal de kracht die uitgaat van de combinatie Rabobank-Interpolis. Zo is de jaarpremie-omzet van het individuele levenbedrijf van Interpolis sinds 1994 verdrievoudigd tot f 2,9 miljard (in 1998).
Bij de nieuwe productie individuele levensverzekeringen claimt Interpolis een marktaandeel van 15%, wat een verdubbeling is ten opzichte van 1994. De Rabo-verzekeraar scoort vooral goed met koopsompolissen en levensverzekeringen verbonden aan hypothecaire leningen.
De miljoenste levenpolis werd gesloten op naam van de éénjarige Bénigne Petula Schoone in Krommenie. Op de foto het gezin Schoone in de Rabobank Zaandam met onder andere Interpolis-hoofddirecteur Piet van Schijndel (links).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.