nieuws

Teller Hypotrust op e 500 mln

Archief

Hypotrust heeft in de eerste helft van dit jaar in totaal e 500 mln aan hypotheken verstrekt, tegen ruim e 250 mln in dezelfde periode vorig jaar.

Het hypotheekbedrijf verwacht voor de rest van het jaar de koers voort te zetten en de grens van e 1 mld aan hypotheekgelden te passeren. Vorig jaar zette Hypotrust ook al een record neer met een hypotheekproductie van e 806 mln, de hoogste hypotheekomzet in het toen achtjarig bestaan van Hypotrust. Volgens Hypotrust heeft de groei vooral te maken met de “scherpe rentetarieven en de intensieve samenwerking met het intermediair”.
Het label Hypotrust wordt uitsluitend via tussenpersonen verkocht. De backoffice-activiteiten die Hypotrust voorheen voor verzekeraars uitvoerde, zijn bijna twee jaar geleden ondergebracht bij het moederbedrijf Quion. Ook treedt Quion op als geldverstrekker voor verzekeraars als Erasmus en Interpolis, die onder eigen label hypotheken verstrekken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.